FŐVÁROSI HÍRHATÁR - A politikai csősz kitisztítja a málnást?

FŐVÁROSI HÍRHATÁR
   
 2019.09.20.
 Péntek
Ma Friderika napja van.
Holnap Máté napja lesz.
   EUR árfolyam
   332,65 Ft
   CHF árfolyam
   303,44 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 10. 18. 05:12     


A politikai csősz kitisztítja a málnást?
Akinek elege van abból, hogy mindig csak a "kisebb rosszat" válassza és a vörös és a narancs színű köpönyeget cserélgető "ügyeskedőkben" is csalódott, most egy olyan friss párt akciójára figyelhetett fel, amelytől minden régi párt megijedt.

Az egymással civakodó parlamenti pártok nevetségessé tették a "demokrácia ünnepnapjának" számító választást Baján. A szavazókat semmibe vették, folyamatosan filmezték egymást, hangszórós kocsikkal terrorizálták a lakosságot. Az Összefogás Párt csupán a tiszta választásokért lépett fel, amitől ezek a régi pártok megijedtek. Semmitől sem riadnak vissza, hogy a hatalomról szóló kisded játékaikat folytathassák. Az Összefogás Párt jogkövető, figyelemfelhívő akciójával sikeresen járult hozzá a választások tisztaságához.

 

Az Összefogás Párt se nem baloldali, se nem jobboldali. Valóban az emberek oldalán áll, az ő hétköznapi problémáikat és gondjaikat akarja megoldani. A bajai időközi választás megmutatta, hogy a demokrácia és a választás túl komoly dolog ahhoz, hogy azt csupán a régi parlamenti pártoknak engedjük át. Új szín és új hozzáállás kell a magyar politikában. Az Összefogás Párt és annak elnöke, Szepessy Zsolt most Baján megmutatta, hogy egy kis fantáziával, civil kurázsival és bátorsággal fel lehet venni a versenyt az egymással civakodó parlamenti pártokkal.

 

Egy ismert viccből kölcsönzött hasonlattal az Összefogás Párt lehet az a "csősz", amely a Fideszt és az MSZP-Együtt-DK triót is "kizavarja a málnásból".

 

Akinek elege van abból, hogy mindig csak a "kisebb rosszat" válassza és a vörös és a narancs színű köpönyeget cserélgető  "ügyeskedőkben" is csalódott, most egy olyan friss párt akciójára figyelhetett fel, amelytől minden régi párt megijedt.


Az Összefogás Párt tiszta, csalás mentes választásokat akart. Azért állította fel vasárnap "nemzeti gulyáságyúját", hogy senkinek se kellejen egy tál meleg ételért a szavazatát eladnia. Az csalásmentes választásokért indított akció ellen pont a magukat a "demokrácia bajnokainak" tartó Mesterházy - Bajnai – Gyurcsány szövetség helyi emberei indították az első támadást. Hozzájuk csatlakozott vasárnap a fideszes városvezetés is. Ők "együtt" a régi politikát képviselik, amelyből 23 évvel a rendszerváltás után már olyan sok szavazónak van tele a hócipője.

 

Annak külön örülünk, hogy akciónkkal a Helyi Választási Bizottságot végre rászorítottuk arra, hogy komolyan vegye feladatát. Kár, hogy az első forduló során tapasztalt visszásságok tárgyalása során még nem voltak ilyen pedánsak, és akkor csak a Kecskeméti Törvényszék ítélete tett a társadalom számára elfogadható módon pontot a kifogásolt választási ügyek végére.

 

A régi pártok (Fidesz, Együtt, MSZP és DK) a régi módszereiket vetették be, hetet-havat összehordtak, csúsztattak és jogászkodtak. Mesterkedésük azonban lepattant az Összefogás Pártról, amely jogkövető magatartásával és folyamatos jelenlétével kényszerítette ki a tiszta választásokat. Kevés lenne a hely, hogy minden csúsztatást és rágalmazást helyreigazítsunk. Jogászaink ezt adott helyen megteszik majd, amikor a fellebbezéseket megfogalmazzák és az arra hivatott fórumokon igazunk mellett érvelnek.

 

Mi töretlenül hiszünk a független magyar bíróságokban és azok ítéletét magunkra nézve kötelezőnek tartjuk.

 

Most csak a legkörmönfontabb csúsztatásokat tesszük helyre, hogy a széles közvélemény előtt bizonyítsuk igazunkat. Az Összefogás Párt nem indult a bajai időközi választáson, így egyik jelölt mellet sem kampányolhatott, soha nem is akart. Csupán a tiszta és csalásmentes választások mellett  kampányoltunk pártsemleges módon, amivel az ott élő embereket állampolgári jogaik külső kényszerektől mentes gyakorlására buzdítottuk.

 

A rettegő parlamenti pártok azt harsogják, hogy pártunk már most a 2014-es választásra kampányolna, pedig tudva tudják, hogy annak kampányát csak 50 nappal a választás előtt írják ki. A régi pártok Baján megijedek, mert a média nem róluk és az ő hatalomért folytatott durva és egyre mocskosabb harcáról tudósított a legtöbbet, hanem az Összefogás Párt bátor civil akciójáról.

 

Mi ugyanis tudjuk és Bibó Istvánnal valljuk: "Demokratának lenni annyi, mint nem félni!"

 

Az Összefogás Párt ezentúl is ott lesz mindenhol, amikor és ahol az állampolgárok jogiért kell küzdeni. Félelem nélkül, bátran, sok humorral és civil kurázsival, hogy végre minden választás a demokrácia ünnepnapja lehessen hazánkban!

 

Összefogás PártMTI


További hírek

  Fűzzünk, fonjunk, vágjunk!
2019. 09. 17. 13:35 fovarosi-hirhatar.hu
  A legmegbízhatóbb adattárolási mód
2019. 09. 17. 13:33 fovarosi-hirhatar.hu
  A kurucinfohoz hasonlóan a Kubatov-listákat is külföldi szerveren próbálják bújtatni
2019. 09. 16. 15:29 fovarosi-hirhatar.hu
  Kövér polgárháború szításával vádolja az ellenzéket - Dobrev Klára meg hazaáruló
2019. 09. 16. 10:45 fovarosi-hirhatar.hu
  Bayer azokat a polgári értékeket köpi szemen, melyekre hivatkozva mocskolódik
2019. 09. 16. 10:45 fovarosi-hirhatar.hu
  Tarlós és a náci fogyatékosság
2019. 09. 14. 17:17 fovarosi-hirhatar.hu
  Az újbudai polgármester ingyenkrumpli után villanyégőkért gyűjti a támogatást
2019. 09. 13. 15:11 fovarosi-hirhatar.hu
  Ez már tényleg elmebetegség – teljes étkezés helyett ovis focicsomag 730 millióért
2019. 09. 13. 15:11 fovarosi-hirhatar.hu
  Elhunyt Marton László
2019. 09. 13. 09:39 fovarosi-hirhatar.hu
  Rendőrállam: fegyveres razziával rohanták le a józsefvárosi ellenzéki jelölt stábját
2019. 09. 12. 15:53 fovarosi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport