FŐVÁROSI HÍRHATÁR - A POS terminál bérlés előnyei összefoglalva

FŐVÁROSI HÍRHATÁR
   
 2024.06.13.
 Csütörtök
Ma Antal, Anett napja van.
Holnap Vazul napja lesz.
   EUR árfolyam
   395,47 Ft
   CHF árfolyam
   408,64 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 12. 01. 19:16     


A POS terminál bérlés előnyei összefoglalva
Napjaink rohanó világában szinte észbe sem kapunk, mire újabb és újabb digitális megoldások, innovációk látnak napvilágot. Ilyen volt először is az elektronikus fizetésre való átállás, a klasszikus bankkártya terminálok megjelenése, majd kötelezővé tétele. De mire ezt megszoknánk, máris itt az újabb megoldás, a POS terminál.

Így már nemcsak vevői, vásárlói oldalról lehet akár okostelefont használni fizetéshez, hanem eladói oldalról is. Csak épp a tranzakció fogadása válik lehetségessé. Ugye, milyen egyszerű? De legyen szó okostelefonos, vagy “klasszikus” bankkártya terminálról, számos előnyük felsorolható a készpénzes fizetéssel szemben.

 

Biztonságos

 

Az első és egyik, ha nem a legfontosabb alighanem a biztonság. Hiszen kevesebb féltve őrzött kincsünk van a pénztárcánknál. Még akkor is, ha az digitális. Így viszont minden lekövethető, és sokkal nehezebben veszítjük el a pénzünket. Egy POS terminálhoz nem lehet csak úgy hozzáférni illetékteleneknek - ha pedig ez fizikai úton véletlenül meg is történik, számos óvintézkedés véd minket még elektronikusan is, hogy ne lehessen feloldani és bejutni a felhasználói profilunkba.

 

Gyors és kényelmes

 

Hosszú a sor, a vásárló apróval bíbelődik, nagy címlettel fizet, nem tudsz visszaadni? Ezek a bosszantó jelenségek többé nem jelentenek problémát. A POS terminál egy az egyben oldja meg ugyanis az egészet. Eladói oldalról csak oda kell nyújtani a vevőhöz a terminált, aki lényegében érintés nélkül, a bankkártyát vagy okostelefont közel tartva már le is tudja a vásárlást. És már jöhet is a következő. A végbement tranzakciókat, a forgalmat pedig egyszerűen ellenőrizhetjük. Hiszen ez is fontos szempont egy bankfüggetlen POS terminál bérlésénél.

 

Higiénikus

 

Sokan talán még ma is ragaszkodnak a készpénzhez, aminek természetesen meglehetnek a maga előnyei, de kevés szó esik az egyik nagy hátrányáról, ami a higiénia teljes hiánya. Hiszen gondoljunk csak bele, milyen utat tesz meg a papírpénz vagy az apró, amíg eljut hozzánk - amit majd aztán mi is továbbadunk másoknak. Lényegében minden egyes érintés után alapos kézmosást kellene végezni, de jól tudjuk, hogy ez nem minden esetben kivitelezhető. Nos, ezzel szemben az elektronikus fizetés esetén csupán a saját eszközünket kell tisztán tartani, ha nem akarunk baktériumok népes társaságába keveredni.

 

A jövő zöld, vagy semmilyen

 

Kissé talán klisés kijelentésnek tűnik, mégis igaz. A fenntarthatóság, a környezetbarát alternatívák mindennél fontosabb szempontot kell, hogy képezzenek napjainkban. Itt talán nincs is vita: az elektronikus fizetés KO-val üti a készpénzt. Ha teljesen átállunk a - lényegében minden szempontból zöld - POS terminál használatára és a digitális megoldásokra, akkor saját magunk és vevőink szokásain is javíthatunk. Úgy is mondhatnánk, hogy a jövő digitális, vagy semmilyen!


További hírek

  Hogyan tehetsz a környezetvédelemért akkor is, ha műanyag evőeszközt használsz?
2024. 06. 13. 15:58 fovarosi-hirhatar.hu
  Ezekben a cipőkben bátran útnak indulhatsz kirándulni
2024. 06. 12. 10:31 fovarosi-hirhatar.hu
  Rogán Cecíliáék fantom médiacége bő milliárdos bevételt produkált
2024. 06. 11. 18:06 fovarosi-hirhatar.hu
  Választások után – sokan vannak még a változások ellen
2024. 06. 11. 18:06 fovarosi-hirhatar.hu
  „Öntsünk TISZ(t)A vizet a pohárba” – Magyar Péter reagált az ATV nyilatkozatára
2024. 06. 11. 18:06 fovarosi-hirhatar.hu
  Botrány Újpesten - hazugságok hálójában a helyi politika
2024. 06. 07. 19:29 fovarosi-hirhatar.hu
  Pazar színházi és utcaszínházi előadások a VéNégy Fesztiválon
2024. 06. 07. 19:29 fovarosi-hirhatar.hu
  Visszalépett Szentkirályi Alexandra a főpolgármesteri jelöltségtől
2024. 06. 07. 19:29 fovarosi-hirhatar.hu
  Hamarosan startol a VéNégy Fesztivál, 4 nap varázslat a Dunakanyarban
2024. 06. 04. 15:41 fovarosi-hirhatar.hu
  Idén is nagy merítés lesz a hazai előadókból a Szigeten
2024. 06. 04. 15:41 fovarosi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport