FŐVÁROSI HÍRHATÁR - A többi csak hal a tortán

FŐVÁROSI HÍRHATÁR
   
 2024.06.18.
 Kedd
Ma Levente napja van.
Holnap Gyárfás napja lesz.
   EUR árfolyam
   396,04 Ft
   CHF árfolyam
   414,67 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 06. 24. 11:32     


A többi csak hal a tortán
A CÖF rákattant a pornóra – mondjuk elég későn -, Orbán Ráchel kézírását grafológusok elemzik, hátha van egyezés az egyiptomi hieroglifákkal, majdnem Medgyessy lett Orbán új államtitkára, de inkább egy másik III/II-est választottak, az RTL Klub meg azt hiszi, hogy fújja a passzátszeleket.

A CÖF rákattant a pornóra – mondjuk elég későn -, Orbán Ráchel kézírását grafológusok elemzik, hátha van egyezés az egyiptomi hieroglifákkal, majdnem Medgyessy lett Orbán új államtitkára, de inkább egy másik III/II-est választottak, az RTL Klub meg azt hiszi, hogy fújja a passzátszeleket.

 

Hirtelen hírek

 

Pedig nem. Mindössze morog. Mert médiaadóval vagy mivel akarják megszorongatni őket, mert nem csicseregtek olyan szépen, mint az M1 vagy a TV2 vagy Obersovszky-online. Erre bedacoltak és mint országosan és ingyenesen elérhető kereskedelmi csatorna kicsit tévéset játszanak. Lassan hetek óta a nem kormánypárti média kedvencei lettek, mert az évek óta favorizált háromfejű kecskék mellett arról is szólnak, ami eddig is a dolguk lett volna – kritikusan informálni a hatalom tévelygéseiről. De nem, eddig eszük ágában sem volt, csak amióta a zsebük is érzi, hogy a kormány abban kotorászni szeretne.

Azóta Rogán is sértődötten köpköd, pedig a múltkor még milyen jóban volt a bulvármédiával: „“Ez a luxembourgi székhelyű milliárdos cég tett szert a legnagyobb profitra a reklámpiacon az elmúlt években, és most politikai furkósbotként használja híradóját, mert nem akar adót fizetni” – szerint ha valahol, akkor ebben az esetben kell félteni a sajtószabadságot.

Tulajdonosi döntésre, egyértelműen a tulajdonos szándékainak megfelelően, a politikai bosszúállás eszközeként használják az RTL híradóját, ezzel próbálják a közélet szereplőit megfélemlíteni” -  – fejtette ki, elképesztőnek nevezve, hogy “belerúgnak” másokba vagy családtagjaikba, például ahogy a miniszterelnök édesapjával tették.

Felháborító. Na de azért már ne az RTL legyen a magyar BBC pusztán tőkeféltésből. S ha majd kiegyeznek a médiaadó mértékéről megy tovább a véres fej gurult a krumpliföldön; VV Viktor már a nulladik napon szexelt a T. házban, nézd élőben-jellegű hírdömping, amint oknyomoznak már bő négy éve.

Minden más csak hal a tortán.

 

Úr ír

 

Nagy Kriszta Tereskova nagyon ügyesen hódítja meg most éppen a politikát. Az amúgy sem tehetségtelen képzőművésznő egy darab Orbán-fotóról több száz festett variációt készített a la Andy Warhol, melyekből rögvest vásárolt is kettőt a miniszterelnökné, leánya eddig sajátos nevelésű gyermekek kézírásával jegyzett be anyukájához hasonlóan néhány látensen apjától rettegő önvallomásos mondatot. Magyarul kriksz-krakszot. Ami ne m bűn, sem a lélek rejtett szorongásait kivetítő kézírás lenyomata, sem az elismerés a művésznő kiváló konjunktúra-érzékenységéhez, amivel a bóvlit rá tudja akasztani a felcsúti ízlésvilágra. Egyszerűen kulturálatlan, se több, se kevesebb. Azóta a nyári uborkaszezonban keveri a fazonnal az elektronikus sajtó a szenzációt és szedi ízekre a grafológiai tanulmányként vizsgálgatott kézi karcolatot, vajh’ mi mindenről árulkodik szerencsétlen ifi asszony mentális állapotára vetítve.

Annyiról árulkodik hogy a vadmédia egy jelentős része már azt sem tudja, hogy merről s kinek kellene még jobban alányalni a negatív kampány utórezgéseivel Ráchelnek-e vagy apjának-e..? Most őszintén: ki nem szarja le, hogy az a szerencsétlen politikai celebliba milyen sorminta szerint nem ír civilizáltan egy rafinált és mindenhol dörzsölt médiadizájn-nőstény vendégkönyvében..??

Mennyivel nagyobb szenzáció lett volna, ha a nagy barátságra való tekintettel a művésznő előadj a first ladynek az Illatos a pinám című klasszikus slágerét.

 

Arany alkony síkosító

 

A kormánypárti CÖF civilinkvizíció filiszteusai a szabad téma- és csatornaválasztás ellenében irigykednek.  Mert náluk nincs digi- dugitv.

Ugyanis napi 24 órában sugárzó „pornócsatornát” találtak a Békemenetet is szervező CÖF médiafigyelői a DigiTV kínálatában, amin nagyon felháborodtak. A felnőtteknek szóló program valóban létezik, de elvileg külön elő kell rá fizetni. Olvasóink szerint viszont a nélkül is megjelent a kínálatban.

 

„A média figyelésével foglalkozó támogatóink jelezték, hogy a DigiTV 24 órás pornóműsort sugároz” – közölte pénteken a Civil Összefogás Fórum (CÖF), amely szerint ez „különösen a nyári időszakban erkölcsi károkat okoz a gyermekek körében”. A Békemenetet is szervező CÖF szerint ugyanis a 24 órás „pornócsatornára” véletlenszerűen is rá lehet bukkanni.

A DigiTV idén februárban közölte, hogy „március 3-tól már nemcsak az éjszakai órákban, hanem időkorlát nélkül, napi 24 órában lesznek elérhetők a SuperOne csatornák egyes változatai”. Az említett csatorna önmeghatározása szerint „a kelet-európai  filmgyártás vadonatúj gyöngyszemeit" sugározza, „szinte minden kategóriában”.

hirdetés

A CÖF-nek tehát igaza van abban, hogy van egész nap sugárzó „felnőtt” csatorna a kínálatban. Csakhogy a DigiTV honlapja szerint ezek nem szerepelnek az alapcsomagban, elvileg külön elő kell fizetni rájuk (igaz, mindössze havi tíz forintba kerülnek). E szerint csak annak a gyermeke bukkanhat rá, aki ezt a csatornát kifejezetten kérte a szolgáltatótól.

Frissítés: Több olvasónk is jelezte, hogy ők nem fizettek elő a felnőtt tartalmakra, de a csatornák mégis megjelentek a kínálatban. Panaszukra a DigiTV-nél azt közölték, le lehet mondani az előfizetést, és amikor ezt megtették, eltűntek a felnőtt csatornák. A VS.hu kereste a DigiTV-t, ha választ kapunk a kérdéseinkre, beszámolunk a cég álláspontjáról.

A CÖF korábban azt közölte: támogatói közül több mint 500-an vállalták önkéntesen, hogy figyelik a „közösségünket támadó médiumokban megjelenő igaztalan vádakat, hamis megnyilvánulásokat”.

500 bizony dalolva megy, nem csodálom, az éji erotika fülledtségben állhatatosan feláldozva maradék viagráját, hogy utolsó cseppig leverje a liberálbolsevik-belvárosiaranyifjú sejtmagok még ágaskodó maréknyi hokicsapatát.

 

(forrás: huppa.hu)

 

 


További hírek

  Hogyan tehetsz a környezetvédelemért akkor is, ha műanyag evőeszközt használsz?
2024. 06. 13. 15:58 fovarosi-hirhatar.hu
  Ezekben a cipőkben bátran útnak indulhatsz kirándulni
2024. 06. 12. 10:31 fovarosi-hirhatar.hu
  Rogán Cecíliáék fantom médiacége bő milliárdos bevételt produkált
2024. 06. 11. 18:06 fovarosi-hirhatar.hu
  Választások után – sokan vannak még a változások ellen
2024. 06. 11. 18:06 fovarosi-hirhatar.hu
  „Öntsünk TISZ(t)A vizet a pohárba” – Magyar Péter reagált az ATV nyilatkozatára
2024. 06. 11. 18:06 fovarosi-hirhatar.hu
  Botrány Újpesten - hazugságok hálójában a helyi politika
2024. 06. 07. 19:29 fovarosi-hirhatar.hu
  Pazar színházi és utcaszínházi előadások a VéNégy Fesztiválon
2024. 06. 07. 19:29 fovarosi-hirhatar.hu
  Visszalépett Szentkirályi Alexandra a főpolgármesteri jelöltségtől
2024. 06. 07. 19:29 fovarosi-hirhatar.hu
  Hamarosan startol a VéNégy Fesztivál, 4 nap varázslat a Dunakanyarban
2024. 06. 04. 15:41 fovarosi-hirhatar.hu
  Idén is nagy merítés lesz a hazai előadókból a Szigeten
2024. 06. 04. 15:41 fovarosi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport