FŐVÁROSI HÍRHATÁR - Családi fotók egy kicsit másképpen

FŐVÁROSI HÍRHATÁR
   
 2023.06.02.
 Péntek
Ma Anita, Kármen napja van.
Holnap Klotild napja lesz.
   EUR árfolyam
   370,55 Ft
   CHF árfolyam
   380,98 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 04. 11. 17:11     


Családi fotók egy kicsit másképpen
Minden családnak legyen saját fotófala! Egy szerető család környezete mindig harmóniát sugall. Egy igazi fotófalon ott van az egész életünk, s a legkedvesebb emlékeink közül válogathatunk. Mi lenne, ha egy kicsit feldobnánk ezt a felületet, és nemcsak képkeretekbe tennénk a legjobban sikerült fotókat, hanem például vászonképeket készíttetnénk belőlük? A következő sorban most utánajárunk, mennyire lehetséges ez.

Családi fotókból vászonképet? Nyerő ötlet!

 

Az utóbbi időben egyre népszerűbbek lettek azok a megoldások, amikor sok-sok fotóval díszítünk egy-egy falfelületet. Nincsenek kikötések a fal méretét illetően, hiszen ha szeretnénk, egy óriási felületet is beboríthatunk a fotókkal. A vaszonkep.hu különleges ötleteinek köszönhetően különféle stílusokban gondolkodhatunk. Például elrendezéstől függően más-más hatásokat érhetünk el. 

 

Vannak, akik a mérnöki pontossággal megtervezett, minimalista kompozíciók iránt rajonganak, míg mások a bohém jellegű egyveleg mellett voksolnak. 

 

A színek kombinációja

 

A színeket ugyancsak a személyes ízlésünk, a lakás stílusa és a fényviszonyok határozzák meg. Lehetnek a képek fekete-fehérek (ami szerény véleményünk szerint egyre népszerűbb effektnek bizonyul napjainkban), illetve színesek is. 

 

Egy egyszínű, piros falon a gondosan elrendezett monokróm vászonképek gyűjteménye igazán csodásan mutathat, hiszen az élénk szín szinte ragyog a letisztult képek között. Elsőre talán zavarosnak tűnhet az efféle kombináció, de ha jobban megnézzük, mégis mutat valamiféle egységet.

 

Ha éppen a rendezettség rabjai vagyunk, akkor tervezzük meg a fotók méretét, helyét, távolságát és színét! Ennek gyökeres ellentéte az, amikor rendszertelenül helyezzük a falra a képeket, ebben az esetben a különböző méretű fotók és távolságok dominálnak. 

 

Különleges fotófal 

 

Egyre többen szemezgetünk különleges megoldásokkal, vagyis olyan stílusokkal, amikor még egy kis plusz jön be a történetbe. Ilyen a családfa fotófal is. Ebben az esetben egy a falra festünk egy fát. A stílus abszolút rajtunk múlik, bármilyen színű, típusú fa lehet, s az egyszerű és a részletgazdag vonalak egyaránt megállják a helyüket. Amennyiben elkészült az alap, nekünk már csak képeket kell feltennünk az ágak közé. 

 

Szerepelhetnek a fotófalon a család tagjainak portréi és családi jelenetekről készült fotók is. Teljesen mindegy mi mellett voksolunk, az eredmény egy személyes és hangulatos fotófal lesz, s mi és a vendégek is boldogan megcsodálják majd a családi galériát.

 

A képek kivitelezésének ma már az a legesztétikusabb módja, hogy valódi vászonra nyomtatjuk ki őket, s ezután vakrámára feszítjük azokat. A modern nyomtatási eljárásoknak köszönhetően rendkívül élethű képeket kapunk kézhez, s ebben számos gyártó a segítségünkre lesz. 


További hírek

  Milliárdos kapta meg az állami gondozott gyermekek kastélyát
2023. 05. 22. 19:25 fovarosi-hirhatar.hu
  Az uniós ügyészek szervezete alelnökükké választották Polt Pétert
2023. 05. 14. 10:26 fovarosi-hirhatar.hu
  Keményebben kellene fellépni a forgalmat akadályozó autókkal szemben
2023. 05. 14. 10:26 fovarosi-hirhatar.hu
  Pintér Sándor vizsgálatot indított a Gálvölgyi-ügy miatt
2023. 05. 14. 10:26 fovarosi-hirhatar.hu
  A Szent István parkban búcsúznak Vágó Istvántól
2023. 05. 12. 11:26 fovarosi-hirhatar.hu
  Egy kancsal racka lett az atlétikai VB kabalaállata
2023. 05. 12. 11:26 fovarosi-hirhatar.hu
  A Mészáros Lőrincre bízott vagyon egy év alatt 200 milliárddal hízott
2023. 05. 12. 11:26 fovarosi-hirhatar.hu
  Három strasbourgi ítélet is elmarasztaltja a kormány gyalázatos menekültpolitikáját
2023. 05. 06. 13:17 fovarosi-hirhatar.hu
  Dúró Dóra felkerült Ukrajna ellenségeinek a listájára
2023. 05. 02. 17:57 fovarosi-hirhatar.hu
  Kegyelmet kapott Budaházy Novák Katalintól – a Mi Hazánk majálisán ünnepelte
2023. 05. 02. 17:57 fovarosi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport