FŐVÁROSI HÍRHATÁR - Rendszerintegráció költséghatékonyan, rugalmasan

FŐVÁROSI HÍRHATÁR
   
 2024.05.25.
 Szombat
Ma Orbán napja van.
Holnap Fülöp napja lesz.
   EUR árfolyam
   385,56 Ft
   CHF árfolyam
   389,31 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2024. 05. 13. 17:22     


Rendszerintegráció költséghatékonyan, rugalmasan
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés során alapvető feladat a rendszerintegráció, de sokan tartanak tőle, ugyanis a korábbi gyakorlat szerint mindez csak körülményesen volt megoldható. A jó hír viszont, hogy ma már létezik egy könnyebb út is a hosszadalmas middleware-ekkel történő fejlesztések helyett.

Ez pedig nem más, mint az iPaaS megoldások kiemelt szereplője, az Alumio, amellyel tulajdonképpen bármely szoftver integrálható, akár CRM-ről, e-kereskedelmi platformról, marketing automatizációs rendszerről van szó. Márpedig a vállalkozások többségének (függetlenül attól, hogy B2B vagy B2C) szüksége van átláthatóságra az IT rendszerei között.

 

Moduláris kapcsolatok, rugalmas módosítási lehetőségek

 

Az Alumio esetében a rendszerintegráció kapcsolatai az igényekhez mérten módosíthatóak, ez pedig hatalmas előny és könnyebbség is egyben. Ez tehát kiváló lehetőség mindazoknak, akik új üzleti szoftvert integrálnának IT rendszerükbe, vagy átjárhatóvá és átláthatóvá tennék azt. 

 

További előnye, hogy szűrőkkel, automatizmusokkal még “okosabbá” alakítható a meglévő rendszer. Ugyanakkor a 7Blog online marketing ügynökség támogatását is élvezhetjük az Alumio hazai partnereként. Az erős szövetség sokkal költséghatékonyabb megoldást kínál, miközben egyszerűbben, rugalmasan és gyorsan elvégezhető az integráció. 

 

Miért van szükség rendszerintegrációra?

 

Amikor egyszerre több szoftver segíti a mindennapos munkavégzést, elengedhetetlen követelmény, hogy mindez átlátható legyen, például az ügyféladatokat egy helyen megtaláljuk, lényeges továbbá az adatbiztonság, valamint az is, hogy automatikusan frissüljön az adatbázis. Természetesen fontos szempont a rugalmasság is, hiszen a változó üzleti igényekhez és az éppen aktuális szoftverkövetelményekhez kell alkalmazkodni. 

 

Az Alumio erőssége éppen a moduláris integrációkban rejlik, a meglévő kapcsolatok módosíthatóak, klónozhatóak, újrahasznosíthatóak, méghozzá néhány kattintással. A felépítése teljes mértékben szabad kezet ad, így egyéni igényeinkhez mérten alakíthatjuk, összhangban a vállalkozásunk működésével.

 

Az átlátható működés előnyei

 

Hatékonyabbá, eredményesebbé válik a munkavégzés, vagyis jelentős mennyiségű pénzt és energiát spórolhatunk, eközben emelkedik a vállalat értéke is. A rendszerintegráció módot kínál arra, hogy kiaknázhassuk a legújabb szoftverek előnyeit, ezáltal megelőzzük a versenytársakat. Ez pedig a hosszú távú növekedéshez kiváló alapot jelent.

 

Az átlátható működés pedig nemcsak a hatékonyságnövelésben segít, hanem megnyitja az utat az innovatív ötletek, az új megoldások előtt. Láthatjuk tehát, hogy elengedhetetlen a rendszerek közötti átjárhatóság, illetve az, hogy könnyen átlássuk a vállalatunk működését minden részfolyamattal, adattal együtt.
További hírek

  Kizárták az RMDSZ-t a román kormánykoalícióból Orbán tusványosi beszéde miatt
2024. 05. 24. 11:06 fovarosi-hirhatar.hu
  Több villamos lesz Budapesten
2024. 05. 24. 11:06 fovarosi-hirhatar.hu
  Tíz éve szellemtanya a battonyai szellemfalu
2024. 05. 24. 11:06 fovarosi-hirhatar.hu
  Hozd magad a Szigeten!
2024. 05. 20. 10:38 fovarosi-hirhatar.hu
  Összművészeti programkavalkád a Dunakanyarban: jön a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó
2024. 05. 17. 15:12 fovarosi-hirhatar.hu
  Legendás szupersztárt, a „pop örökös királynőjét”, valamint megannyi fejlesztést, újítást jelentett be a Sziget
2024. 05. 16. 18:26 fovarosi-hirhatar.hu
  Egészségtudatos étkezéssel a nyaralás alatt is
2024. 05. 16. 14:25 fovarosi-hirhatar.hu
  Rendszerintegráció költséghatékonyan, rugalmasan
2024. 05. 13. 17:22 fovarosi-hirhatar.hu
  Cserhalmi György is nekiment Vidnyánszkynak Kulka miatt
2024. 05. 12. 10:09 fovarosi-hirhatar.hu
  Kalandozás a Börzsöny nyugati felén
2024. 05. 12. 10:09 fovarosi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport