Erkölcsi védelem a Fidesznek – egy gyilkostól
2013-03-09 07:28:52

Erkölcsi védelem a Fidesznek – egy gyilkostól

2013. március 7-én, szerda délután a Fidesz székház udvarát fiatal diákok foglalták el és megpróbáltak az épületbe is bejutni. A tüntetők azt skandálták, hogy az alkotmány nem játék és az alaptörvény negyedik módosítása ellen tiltakoztak ily módon. A békés demonstráció késő este az Alkotmánybíróság elé vonult, majd a tömeg feloszlott.

 

Érdekes és elgondolkodtató erkölcsi védelmet kapott az ügy kapcsán a kormánypárt: "A múltamat nem tagadom, hogy sihederként az életem tévútra került, de mára példás családapa, és tisztességes ember vagyok". Sz. Ferenc korábban tíz évet ült gyilkosságért. Most pedig erkölcsi kötelességének érezte, hogy pártja – a Fidesz – segítségére siessen, amikor a Fidesz székházát próbálták diákok elfoglalni.

 

"Az elmúlt pár órában nagyon sok támadás érte a személyemet. Egy két dolgot szeretnék a közvélemény előtt letisztázni. A mai napon a Fidesz-székháznál kialakult kaotikus állapotokra tekintettel úgy döntöttem, hogy Fidesz szimpatizánsként megpróbálom ezt a nehéz helyzetet orvosolni" – írja facebook oldalán a Fradi Security alkalmazottja.

 

A biztonsági őr közölte: "Engem sem Kubatov Gábor, sem más nem bízott meg semmilyen feladattal! A Fidesz Magyar Polgári Párt elkötelezett híveként erkölcsi kötelezettségemnek tartottam, hogy pártomat ebben a nehéz helyzetben is támogassam. A diákok keresik a maguk igazát, de egyet meg kell érteni: a törvény és a jogkövető magatartás minden magyar állampolgárra vonatkozik".