Hogyan NE kérd meg kedvesed kezét - tanácsok lánykérés előtt
2022-10-19 10:21:30

Hogyan NE kérd meg kedvesed kezét - tanácsok lánykérés előtt

1. Gyűrű nélkül

 

Jó ötletnek tűnik egy spontán lánykérés a szerelem hevében, azonban ha nem készülsz előre, csalódás is érhet. A lányok tündérmeséken nőttek fel, az eljegyzéshez hozzátartozik az eljegyzési gyűrű. Persze a lánykérés mint gesztus nagyra értékelendő, de ne indulj neki gyűrű nélkül! Szebbnél szebb gyűrűk várnak az Ékszerpalota bandrings kategóriájában!

 

2. Ünnepnapokon

 

Mennyire romantikusnak gondoljuk a karácsonyi eljegyzést. Hát még a Valentin-napit! Az eljegyzések nagy része ezeken a napokon történik. De ne hidd, hogy tényleg erre vágyik a választottad! A lányok elcsépeltnek érzik, ha ezen a napon térdelsz le eléjük. Arra vágynak, hogy egy saját napjuk legyen a naptárban, amire minden évben szívesen fognak emlékezni.

 

3. Ismert filmjelenetet másolva

 

Rengeteg filmjelenet szól a lánykérésről. Ha nincs ötleted, gondolod, lemásolod. Ne tedd! Ezek általában elcsépelt helyszínek, klisék. Kedvesed arra vágyik, hogy az eljegyzés egyéni legyen. Inkább kérd meg a kezét kedvenc helyeteken, akár túrázás közben, mert ez lesz számára a legemlékezetesebb!

 

4. Barátokkal

 

A családtagok, barátok szeretnek jelen lenni életünk nagy eseményein, ezért te is elgondolkozol azon, hogy összehívd-e őket a nagy pillanatra. A lánykérés azonban egy intim pillanat, legyen csak a kettőtöké. Hidd el, utána nagy örömmel fogja újságolni a barátok számára, hogy mi és hogyan történt és mutatja meg jegygyűrűjét. Arra ne is gondoljunk, mi van, ha nemet mond. A barátok előtt azért ez egy eléggé kínos pillanat lenne…

 

5.Minden barátot beavatva

 

Ha elhatároztad azt, hogy meg fogod kérni a párod kezét és ezt meglepetésnek szánod, akkor ne avass be senki mást! Az emberek könnyen elkotyogják magukat, és minél több embernek mondod el azt, hogy mire készülsz, annál nagyobb az esély arra, hogy valamelyikük véletlenül elárulja neki.

 

6. Túlzottan titokzatoskodva

 

A csajok hamar kiszagolják, ha készülsz valamire. Főleg, ha indokolatlanul eljárogatsz vagy szervezkedsz. Különös antennákkal rendelkeznek ahhoz, hogy ráérezzenek, valami nem úgy van, mint volt. Ne csinálj nagy felhajtást, és intézz mindent akkor, amikor amúgy is egyedül vagy és dolgod van. Ne rázd le átlátszó indokokkal, mert érezni fogja, hogy valami nem oké.

 

7. Rossz pillanatban

 

Ha megtervezted a lánykérést, beszerezted a gyűrűt, és minden összeállt, akkor vágj bele! Ne halogasd, ne várj jobb és jobb pillanatra. Ha viszont pont nem ideális a hangulat, akkor ne hozd elő a dolgot, ebben az esetben inkább várd ki, hogy minden rendben legyen!

 

Ha megfogadod tanácsainkat, akkor mindkettőtök számára emlékezetes pillanat lesz ez a nagy esemény.