Hogyan tehetsz a környezetvédelemért akkor is, ha műanyag evőeszközt használsz?
2024-06-13 15:58:04

Hogyan tehetsz a környezetvédelemért akkor is, ha műanyag evőeszközt használsz?

Ezeknek az evőeszközöknek a használatával megvalósulhat a tulajdonos környezetvédelmi törekvése abban az esetben is, ha nem lehet hagyományos kanalakat, villákat használni, és ami még ez esetben nagyon fontos: az összes HACCP szabály betartásra fog kerülni és a higiénia is maximálisan biztosítható lesz.

 

Evőeszköz biztosítása

 

Vendéglátó vállalkozásként mindig törekedni kell arra, hogy a vendégek elégedettek legyenek mind az étellel, mind a kiszolgálással, mind pedig a körülményekkel. Az indepack.hu műanyag evőeszközei tökéletesen alkalmasak arra, hogy a vendégek elfogyasszák velük az ételt, sőt az elmosogatható verziókat többször is fel lehet használni.

 

Az ételhez mindig adni kell evőeszközt, ellenkező esetben a vendég nem fogja tudni azt elfogyasztani. Ha azonban az adott hely nem egy beülős étterem, akkor sokkal célszerűbb a műanyag változatot használni.

 

Miért válaszd az elmosogathatót az eldobható helyett?

 

A mosogatható változatról tudni érdemes, hogy egy minőségi megjelenésű termék, erős és tartós, így nem fog egyáltalán gagyinak tűnni a vendég szemében. Tartóssága miatt attól sem kell tartani, hogy a villa fogai eltörnek egy keményebb falatnál, vagy a késsel nem lehet elvágni a húst.

 

Emellett az eldobható kanalak, villák, növelik a műanyagszennyezést, bár természetesen az is elmondható róluk, hogy szelektíven gyűjtve könnyen újrahasznosítható műanyaggá válhatnak. A mosogatható kanalak, villák azonban számtalanszor újrahasználhatók, így többször is ki lehet adni azokat a vendégek részére. Ezzel pedig a költségek is alacsonyan tarthatók.

 

Az elmosogatható evőeszközök előnyei

 

  • -Ezek az evőeszközök erősek.

  • -Strapabíróak.

  • -Hőálló műanyagból készülnek, ezért bírják a forró ételeket.

  • -Mosogatógépben elmoshatóak.

  • -Higiénikusak.

  • -Többször is felhasználhatóak.

  • -Mutatósak, trendi megjelenésűek.

  • -Környezettudatosak.

 

Milyen elmosogatható termékek kaphatók?

 

Ha úgy döntesz, hogy ezeket az evőeszközöket fogod használni, akkor a teljes repertoárt be tudod szerezni, vagyis kiskanalat, normál kanalat, villát és kést is. A kiskanál ideális kávéhoz, teához, fagylalthoz, sütihez és pohárkrémekhez, a villát bármilyen süteményhez vagy főételhez kiadhatod. Komplett, előre csomagolt szetteket is kaphatsz, ezek megkönnyítik, meggyorsítják a vendégek kiszolgálását.

 

Az elmosogatható evőeszközök további előnye, hogy a hagyományos fehér szín mellett fekete színben is megvásárolhatók, melyek ma nagyon divatos megjelenésűek. Egy szintén fekete tányérral vagy egy tésztás papírdobozzal egy dizájnos, menő kinézetű terítéket kínálhatsz vásárlóid számára.