. Ma Izabella napja van.

A Fővárosi Hírhatár Online regisztrációs és üzleti szabályzata

1. Regisztráció. A regisztrációval Ön elfogadja szabályzatunkat. Ezért kérjük, még előtte azt figyelmesen olvassa végig! Az Ön által megadott e-mail címre visszaérkezett, általunk megküldött, úgynevezett visszaigazoló linkre kattintással regisztrációja aktívvá válik! Ezáltal tud majd belépni oldalunkra a megadott jelszóval és felhasználónévvel.

2. Felelősség kizárása, felelősségvállalás

2.1 A Fővárosi Hírhatár Online portál kiadója és szerkesztője nem felel semmilyen, az oldalon elhelyezett regisztrációhoz kötött, és szabadon feltölthető tartalomért! A jogszabályba ütköző tartalom észlelése esetén, azt moderátorunk jogosolt haladéktalanul az oldalról eltávolítani! Amennyiben ez kártérítési következménnyel járna, úgy a tartalom eltávolításából adódó felelősségünk nem keletkezhet! Bármely szolgáltatás oldalunkon történő használatából eredő közvetlen, vagy közvetett kárért a Fővárosi Hírhatár Online nem felel.

2.2 A Fővárosi Hírhatár Online kijelenti, hogy ügyfelei bizalmas információit tiszteletben tartja, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezeli, azt csak és kizárólag saját munkájához használja fel. A látogatási adatok (pl.: IP cím, időpont, lekért oldalszámok stb...) melyet külső szerver rögzít, egyedül olvasóink szokásainak megismerését szolgálják. Ezeket az információkat kizárólag statisztikai célból jelenítjük meg és használjuk fel. Nyilvánossá tétele nem tartalmaz személyes adatokat.

3. Adatok kezelése A regisztrátor-felhasználó, tudomásul veszi, hogy az általa, a regisztráció során megadott adatokat, portálunk harmadik fél részére nem szolgáltatja ki. A regisztráció során kizárólag nevet, e-mail címet szükséges megadni, melyek nem tartoznak a személyes adatok védelme alá. Ettől függetlenül, bármilyen hozzánk beérkezett adatok, szigurúan bizalmasan kezelünk, a lehető legnagyobb körültekintéssel, az adatkezelési törvényben meghatározottak szerint.

4. Apróhirdetések Felhasználó az apróhirdetésok során, személyesen dönthet arról, hogy ott személyére vonatkozóan milyen adatokat jelenít meg, tesz nyilvánossá. Az apróhirdetések tartalmáért, kizárólag az apróhirdetést elhelyező személy vállal felelősséget.

5. Fórum és chat A fórum és chat oldalunkon elhelyezett esetleges személyes adatok nyilvánossá válása esetén, - mivel azok megjelenéséről felhasználó dönt - semmilyen formában azok tartalmáért oldalunk felelősséget nem vállal!

6. Tiltott tartalmak tilalma Felhasználó tudomásul veszi, hogy oldalunkon az alábbi pontokba ütköző tartalmak feltöltése esetén, azok észlelését követően haladéktalanul törlésre kerülnek.

6.1 direkt, vagy indirekt termékek, szolgáltatások reklámozása

6.2 valótlan és hamis adatok terjesztése, termékekről, szolgáltatásokról, felhasználókról, és más személyekről

6.3 kiskorúak és gyermekkorú személyek testi és szellemi fejlődésének hátrányos módon való befolyásolását elősegítő tartalmak

6.4 etnikai, vallási, nemi, faji, valamint politikai megkülönböztetés, rágalmazás

6.5 pornográf, szexuális, pedofil tartalmak közlése, vagy bárminemű, más oldalakkal összefüggű hasonló témakörökre történő utalás

6.6 általános közizlést, alkotmányt és erkölcsi normát sértő tartalmak közlése, azokra bármilyen formában történő utalás

6.7 a szolgáltató által megítélt, egyéb nem kívánatos, az oldallal összeegyeztethetetlen megnyilvánulások, tartalmak

7. Regisztráció megszüntetése A regisztráció megszüntetése, a hozzánk megküldött e-mail címre történő megkereséssel válik lehetségessé. A regisztráció megszüntetése 15 munkanapon belül megtörténik. A felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti a fenti leírt szabályzatban foglaltakat, erre figyelemmel regisztrált oldalunkon, majd vette igényben szolgáltatásainkat.

8. APRÓHIRDETÉSEK

8.1. Apróhirdetés feladása ingyenes

8.2. Apróhirdetés kiemelése (nettó 400 Forint értékben)
Ennél a kiemelésnél apróhirdetése színes hátteret és keretet kap, így sokkal jobban kitűnik a többi apróhirdetés közül! Hirdetése 30 napig marad rendszerünkben a feladás napjától számítottan, ezt követően automatikusan törlésre kerül.
8.3. Apróhirdetés kiemelése (nettó 800 Forint értékben)
Ennél a kiemelésnél hirdetése szintén színes hátteret, valamint keretet kap, továbbá az adott kategória elejére sorolódik.  Ha új, hasonló hirdetés érkezik, akkor az a korábbit mindig egyel megelőzi! Amennyiben nem érkezik ebbe, vagy  az 1.600 Forintos  kiemelési kategóriába újabb hirdetés , akkor kiemelése 30 napig lesz érvényes, majd ezt követően törlődik rendszerünkből!

8.4. Apróhirdetés kiemelése (nettó 1.600 Forint értékben)
Ennél a kiemelésnél hirdetése színes hátteret és keretet kap, valamint az adott kategória elejére sorolódik, továbbá 7 napig, honlapunk főoldalán lesz látható! Amennyiben további három, ebbe a kategóriába tartozó apróhirdetés is feladásra kerül, úgy függetlenül az eltelt napok számától, a legrégebbi lekerül főoldalunkról! A 7 napos határidő nem érinti a kategória elejére sorolást, valamint a színes háttér és keret kiemelést! 30 nap elteltével hirdetése ebben az esetben is automatikusan törlődik rendszerünkből!

 KÉRJÜK FIGYELJEN ARRA, HOGY A KÓDOT HELYESEN KÜLDJE EL (KIS- ÉS NAGYBETŰK, VALAMINT SZÓKÖZÖK FIGYELEMBEVÉTELE), MERT ELLENKEZŐ ESETBEN NEM TUDJUK AKTIVÁLNI KIEMELÉSÉT!

 Az emeltdíjas szolgáltatás biztosítója:

Info-Tech 2006 Bt.

www.info-tech.hu | info@info-tech.hu

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem találok az ismert körülmények között racionális, méltányolható magyarázatot Orbán Viktor moszkvai útjára –...
Bővebben >>