. Ma Ervin napja van.
A kisrendőröket lelövik ugye….?
2013-03-27 13:23:06
A kisrendőröket lelövik ugye….?

A kisrendőröket lelövik ugye….?

Azzal folytatjuk a Hírhatárnak panaszkodó rendőr történetét, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányságon ma hiába várták, mert nem tudták a fiatalembert meghallgatni, hogy fegyelmi eljárás keretein belül elmarasztalhassák azért, mert nyilvánosságra hozta leszerelésének sok ezer ember által olvasott és kommentált elképesztő okait.

 

Elöljárói szerint mivel papíron csak 2013. március 31-én ér véget a hivatalos szolgálati jogviszonya, ezért  engedélyt kellett volna kérnie a rendőrnek, mielőtt panaszkodni kezd a sajtónak.  Mivel nem tette, mára visszarendelték raportra.

 

A rendőr múlt hét közepén végleg elhagyta Gödöllőt, a kapitányságon mindent elrendezett, amit csak kell, és végre hazatért családjához. Valóban nem kért engedélyt hogy meséljen a Hírhatárnak, hogy azért mert nem tudta, vagy mert értelmetlen lett volna, ez egyelőre az ő magánügye. Mint ahogyan az is csak rá tartozik, hogy ma miért nem vett 6 ezer forintért vonatjegyet és állt a felettesei elé, akik figyelmeztették, ha nem jön magától, akkor az elővezetésének költségeit is vele fogják kifizettetni.

 

Az is lehet, hogy az elővezetés kevesebbe kerül mint a vonatjegy? Manapság már semmin nem csodálkoznánk…..

Egyébként bármi is volt az oka, hogy nem kelt útnak 200 km-t utazni, jól tette! Ilyen időben, aki csak teheti, maradjon itthon!  „Az Országos Meteorológiai Szolgálat 2013. március 26-án 18 óra 28 perckor kiadott előrejelzése szerint továbbra is elsőfokú riasztás van érvényben Somogy megyében.” - áll a rendőrség honlapján.

 

A Gödöllői Rendőrkapitány helyettes arra is gondot fordított, hogy a rendőr korábbi szállásadójánál telefonon érdeklődjön arról, hogy ott lakik-e még a rendőr albérlő,  nincs e adóssága  és hogy mennyi szállásdíjat fizetett? Mivel telefonos kérdéseire a hatályos törvények értelmében nem is válaszolhatott volna a főbérlő, és ennek hangot is adott (személyiségi jogok sérülése!!!) így a magas rangú tiszt azzal köszönt el, hogy ”akkor majd  hivatalosan” – vagyis a megkeresés mintha  nem igazán lett volna teljesen hivatalos….

 

Vajon meddig nyúlik el a keze a hatalomnak?  „A kisrendőröket lelövik ugye….?”

 

Folytatjuk..

Utoljára frissítve: 2013-04-04 20:47:09

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>