. Ma Zita napja van.
Figyelem meleg lesz
2015-07-17 08:55:14
Figyelem meleg lesz

Figyelem meleg lesz

Az országos tiszti főorvos által elrendelhető legmagasabb harmadfok, akkor lép életbe, ha várhatóan legalább három egymást követő napon eléri vagy meghaladja a napi középhőmérséklet a 27 Celsius-fokot.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a következő napokban egyre melegebb léghullámok érkeznek Magyarország fölé. A hétvégén a maximumhőmérséklet helyenként a 38-39 Celsius-fokot is elérhet, míg a napi középhőmérséklet 28-30 fok körül, a nagyobb városokban ennél is magasabb lehet. A nagyon meleg nappalok mellett éjszakánként a nagyvárosokban és a magasabban fekvő területeken sem csökken a hőmérséklet 20 fok alá. A jövő hét elején érkező front hatására viszont átmenetileg 2-3 fokot visszaesik a középhőmérséklet. Szóval legyünk előrelátóak és tartsuk be az óvintézkedéseket!

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>