. Ma Ervin napja van.
Gólt rúgott a PSZÁF - K.O. a bankoknak
2013-09-13 13:11:41
Gólt rúgott a PSZÁF - K.O. a bankoknak

Gólt rúgott a PSZÁF - K.O. a bankoknak

A PSZÁF végzésben ismerte el hitelfelvevők részére a valótlan információk nyújtását és a megalapozott fogyasztói döntéshez szükséges információk elhallgatását!


A Hiteles Mozgalom és az összes civil érdekvédő szervezet a kilakoltatások végrehajtások, árverezések, közjegyzői záradékolások azonnali leállítását követeli!


Fogyasztóvédelmi eljárás keretében ismerte be a Felügyelet, hogy megtévesztő ,valótlan információkkal és a kockázatok elhallgatásával csapták be az adósokat a „deviza alapú mintha” hitelek tekintetében!

 

Idézet a PSZÁF végzésből,melyet „fogyasztóvédelmi eljárás keretében” hozott.

 

„Tekintettel arra, hogy a kölcsönszerződés megkötésének időpontjában  nem volt hatályban olyan fogyasztóvédelmi rendelkezés, amely tilalmazta volna a fogyasztóknak nyújtott egyedi tájékoztatások tekintetében a valótlan információ nyújtását, illetve a megalapozott fogyasztói döntéshez szükséges információk elhallgatását, a kérelemben jelzett ezen kifogás tárgyában a Felügyelet a Psztv. 64.§-ában biztosított hatáskörben nem járhat el. "

 

A PSZÁF természetesen itt is valótlant állít, hiszen számos magyar és uniós jogszabály rendelkezett a fogyasztóvédelemről a kölcsönszerződések megkötésének időpontjában.

 

Tegnapi hírekben megjelent, hogy a Pénzügy Jogok biztosa szakmai tárgyalást kezdeményezett a Bankszövetséggel és a civil érdekvédőkkel. 


A tárgyalások alapfeltétele a végrehajtások,kilakoltatások, árverezések, közjegyzői záradékolások leállítása.


 A türelem elfogyott, a pénzintézetek arroganciája soha nem látott méreteket öltött, még a bíróságokon is!


A jogszabályi háttér nélkül randalírozó behajtó cégek egyre pofátlanabbak,úgy gondolják már gyermekeket is lehet terrorizálni,fenyegetni! 


Az embereknek elég volt a hazudozásból, a megmozdulások egyre hangosabbak és egyre radikálisabbak!

A Felügyelet beismerő vallomása megcáfolta azt a valótlan pénzintézeti és Bankszövetségi kommunikációt,mely szerint ők szakmai hibát nem vétettek ezzel a „mintha adtam volna, de nem adtam ….” alkalmatlan pénzügyi „deviza alapúnak” mondott hibrid termékkel!

 

A Felügyelet megteremtette az indokot , legalább addig az ideig, amíg a megoldás nem születik a kilakoltatások, végrehajtások, árverezések, közjegyzői záradékolások azonnali felfüggesztésére!

A 24. órában vagyunk….kérjük a Döntéshozókat,fontolják meg.

 

Hiteles Mozgalom

 

 

Utoljára frissítve: 2013-09-13 18:23:17

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>