. Ma Ervin napja van.
Tilos a játék
2014-07-23 16:08:06
Tilos a játék

Tilos a játék

A Pozsonyi Kisvendéglőben megtiltották a társasjátékozást és a sakkozást a vendégeknek, mert a túlsó oldalon iskola található, így tilos a "szerencsejáték":

"Rolandék este hét felé kiültek egy kisvendéglő kerthelyiségébe a Pozsonyi úton, és elővették a backgammont. Sokat nem játszhattak vele, mert a pincér megkérte őket, tegyék el. Állítása szerint a szemben lévő iskola miatt nem engedélyezett a szerencsejáték. A nyári szünidőt töltő gyermekek fejlődését sem a felszolgált alkohol, sem az engedélyezett dohányzás nem veszélyezteti úgy, mint például a teraszon folytatott esti sakk, ami szintén tilos" - írja a Mindeközben blog.

 

Az üzletvezető szerint a szerencsejáték engedélyhez kötött, amivel ők nem rendelkeznek, így nem tudják engedni az efféle játékot. Megítélése szerint a backgammon vagy a römi már beleeshet a szerencsejáték kategóriába, és úgy érzi, egy esetleges ellenőrzéskor nem tudná kimagyarázni, hogy a vendégeknek miért enged ilyesmit még akkor sem, ha nem pénzben játszanak Azt is elmondta, hogy amikor Uno kártyával játszott egy család a vendéglőben, akkor világos volt, hogy az nem szerencsejáték, így azt engedték.

 

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>